Yeni Eşten Eski Eşe Çirkin Tuzak! Çıplak Fotoğraflarını Arkadaşlarına Gönderdi

İstanbul’da Ayşe Ö., eski kocası ve onun yeni eşinin sebep olduğu bir kumpas nedeniyle büyük mağduriyet yaşadı.

YENİ EŞ ESKİ EŞE TUZAK KURDU

2022’de, kocası Cüneyt M.’nin kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanan Ayşe Ö., boşanmanın ardından Cüneyt M.’nin Canan M. ile evlenmesi üzerine sosyal medyada tartışmalara başladı. Tartışmaların şiddeti artınca, yeni eş Canan M. de bu tartışmalara dahil oldu.

FOTOĞRAFLARI ARKADAŞINA GÖNDERDİ

Geçen eylül ayında, Canan M., Ayşe Ö.’nün evliyken kocasına gönderdiği özel fotoğrafları Ayşe Ö.’nün arkadaşlarına gönderdi. Büyük bir mağduriyet yaşayan Ayşe Ö., Canan M.’nin ağır hakaret ve tehditlerine maruz kaldı.

”SENİ İSTANBUL’A TANITIRIM”

Bunun üzerine büyük bir şok yaşayan Ayşe Ö., soluğu savcılıkta aldı. Savcılığa sunduğu dilekçesinde, “Sen ne kadar yüzsüz arsız bir kadınsın. Beni delirtme. Seni İstanbul’a tanıtırım. Çirkin domuz. Kendisini evli adamlara s..ren kadın, çevrene rezil ederim” şeklinde tehdit ve hakaret mesajları aldığını belirtti.

YENİ EŞ SUÇLAMALARI REDDETTİ

İfadesi alınan Canan M., kimseye fotoğraf göndermediğini söyleyerek söz konusu mesajları eşinin attığını öne sürerek suçlamaları reddetti. Ancak, savcılık fotoğrafların Canan M. tarafından gönderildiğini tespit etti. Canan M. hakkında, ‘Özel Hayata İlişkin Görüntü ve Sesleri İfşa Etmek’ suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Şüpheli kadın, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx