SON DAKİKA | İsviçre – İtalya! EURO 2024’te gözler bu maçta, işte kadrolar

İsviçre ve İtalya, EURO 2024’te son 16 turunda karşı karşıya geliyor. Turnuvanın favorileri arasında gösterilen İtalya, İsviçre karşısında hata yapmak istemiyor. İsviçre ise İtalya karşısında kazanarak adını çeyrek finale yazdırmak istiyor.

Karşılaşmayı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi SKORER’den canlı anlatım olarak takip edebilirsiniz.

CANLI |

16:58 29 Haziran 2024

MUHTEMEL 11’LER

İsviçre: Sommer; Schar, Akanji, Rodríguez; Stergiou, Xhaka, Freuler, Aebischer; Ndoye, Embolo, Vargas

İtalya: Donnarumma; Di Lorenzo, Mancini, Bastoni, Darmian; Barella, Fagioli, Cristante; Chiesa, Scamacca, El Shaarawy

16:58 29 Haziran 2024

İSVİÇRE LİDERLİK ŞANSINI KAÇIRDI

A Grubu’nda yer alan Murat Yakın teknik direktörlüğündeki İsviçre, Almanya’nın ardından 5 puanla ikinci olarak adını son 16 turuna yazdırdı.

İsviçre, grupta Macaristan’ı 3-1 yendi, İskoçya ve Almanya ile 1-1 berabere kaldı. Almanya ile oynanan müsabakada 90+2. dakikada kalesinde golü gören İsviçre, liderlik şansını kaçırdı.

Grup maçlarında 5 gol atıp 3 gol yiyen İsviçre’de rakip fileleri havalandıran isimler Michel Aebischer, Xherdan Shaqiri, Breel Embolo, Kwadwo Duah ve Dan Ndoye oldu.

16:56 29 Haziran 2024

CALAFIORI VE WIDMER CEZALI

İtalya’da Riccardo Calafiori ve İsviçre’de Silvan Widmer kart cezası sebebiyle sahada olmayacak. İtalya grup aşamasında sadece Arnavutluk karşısında galip gelirken İspanya’ya mağlup oldu. Hırvatistan karşısında berabere kalan İtalyanlar gruplarda rakip fileleri toplam 3 kez sarsarken kalesinde 3 gole engel olamadı.

Canlı Anlatım Özeti

  • MUHTEMEL 11’LER
  • İSVİÇRE LİDERLİK ŞANSINI KAÇIRDI
  • CALAFIORI VE WIDMER CEZALI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx