İYİ Partili başkandan kadınlara çirkin itham: Lezbiyenlerin mesken tuttuğu bir plaj!

  • Haber7

İYİ Partili Karacabey Belediye Başkanı Fatih KarabatıBursa’daki kadınlar plajını kapatmasına gelen eleştirilere yönelik tepki çeken sözler sarf etti.

“LEZBİYENLERİN MESKEN TUTTUĞU BİR PLAJ!”

Kadınların rahat bir şekilde denize girdiği plajı erkeklere de açması nedeniyle tepki toplayan Karabatı, üstüne plaja giden kadınlara çirkin ithamlarda bulundu. Plajı erkeklere açma gerekçesini “Lezbiyenlerin burayı mesken tuttuğu bir plaj” diye açıklayan Karabatı,”6 yaşındaki çocuğu plaja almayan zihniyeti geride bıraktık çok şükür” yorumunda bulundu.

VATANDAŞLARLA TARTIŞTI

Kadınlara çirkin ifadeler kullanan İYİ Partili başkan Karabatı, AK Partili eski Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan‘ın da aralarında olduğu vatandaşlarla tartışarak gerginliği tırmandırdı.

“Eşiyle denize girmeyenlere lezbiyen diyorsunuz. Doğru mu?” sorusuna cevap veren İYİ Partili başkan, “Eşinizle birlikte gittiğinizde başka bir şeye ihtiyaç duymazsınız” cevabını vererek çirkin tavrını sürdürdü.

AK PARTİ’DEN SERT TEPKİ: TERBİYESİZCE BİR YAKIŞTIRMA!

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan sosyal medya hesabından İYİ Partili Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı’ya tepki gösterdi. 

Terbiyesizce bir yakıştırma” ile kadınlar plajının kapatıldığını belirten Gürkan, sosyal medya hesabından Karabatı’yı kınayan bir açıklama yayınladı. 

Gürkan, şu ifadelerde bulundu:

“YAZIK..! İnançları veya hassasiyetleri doğrultusunda “kadınlar plajını” tercih eden vatandaşlarımıza terbiyesizce bir yakıştırma bahanesiyle, kadınlar plajını kapatan Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı’yı kınıyorum.”

CHP’Lİ BAŞKAN DA KAPATMIŞTI

CHP’li Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, “Kadınlarımızı özgürleştireceğiz, özgürlüklerini sınırlandırmak isteyenlerle de mücadele edeceğiz” diyerek İstanbul Avrupa yakasındaki tek kadın plajını kapatmıştı.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx